logo-avvoetzorg-iconLogo_AVvoetzorglogo-paramedischcentrumhertenlogo-voetzorglimburglogo-voetzorglimburg

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij AV Voetzorg? Dat kunt u vanaf 1 juli hier eenvoudig doen via onderstaande button. U volgt vervolgens de instructies van James Software om in te loggen. Nieuwe cliënten ontvangen een inlogcode tijdens hun eerste bezoek aan onze praktijk. Bestaande cliënten kunnen een inlogcode aanvragen via de mail: info@avvoetzorg.nl (in de onderwerpregel kunt u aangeven dat u een inlogcode wilt aanvragen, wij sturen u deze zo snel mogelijk toe.)

Direct een afspraak maken

U kunt ons ook mailen of bellen voor het maken van een afspraak. Wij zijn op maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdagochtend van 8.30 - 12.30 uur.

AV Voetzorg 

Hoofdvestiging Paramedisch Centrum herten

Julianaplein 15
6049 BS Herten
0475 21 56 21
E info@avvoetzorg.nl 

Spreekuur: maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdagochtend van 8.30 tot 12.30 uur.

Podotherapie is vrij toegankelijk. Deze vrije toegankelijkheid is bepaald door het Ministerie van Volksgezondheid. Dit betekent dat u ook zonder verwijzing een afspraak kunt maken bij de podotherapeut.

Wanneer u zonder verwijzing onze praktijk bezoekt, is de podotherapeut verplicht een korte screening uit te voeren om te zien of er een indicatie bestaat voor podotherapie. Wanneer uit deze screening blijkt dat er een indicatie voor podotherapie bestaat, is het wettelijk verplicht dat u schriftelijk toestemming geeft voor de start van het onderzoek en de daaruit eventueel volgende behandeling. Deze schriftelijke toestemming met uw handtekening vervangt als het ware de schriftelijke verwijzing van de huisarts of andere specialist.

Wilt u gebruikmaken van de Directe Toegankelijkheid Podotherapie (DTP), dan verzoeken wij u vriendelijk het DTP-formulier hier te downloaden en ingevuld mee te nemen bij uw eerste afspraak. Er staan een aantal wettelijk bepaalde vragen in die noodzakelijk zijn om te bepalen of u op de juiste plek bent met uw zorgvraag. De podotherapeut zal deze met u doornemen tijdens de eerste afspraak en daar waar nodig nog enkele vragen stellen ter verduidelijking.

Nieuws

Persbericht Fusie

vrijdag 01 juni 2018

Voetzorg Limburg en Podotherapie Vivian Heijligers gaan samen verder als AV Voetzorg Angelique Penders en...

Lees verder »

Pijnvrij lopen en bewegen dankzij de podotherapeut

dinsdag 20 maart 2018

Artikel in Gezond in Limburg 20 maart 2018.

Lees verder »