logo-avvoetzorg-iconLogo_AVvoetzorglogo-paramedischcentrumhertenlogo-voetzorglimburglogo-voetzorglimburg

Betalen

U betaalt uw behandeling of zolen niet direct aan ons. De rekeningen van behandelingen die voor vergoeding in aanmerking komen, worden afgehandeld door Infomedics. Zij zijn gespecialiseerd in het factureren en innen van zorgdeclaraties. Indien uw behandeling voor vergoeding in aanmerking komt, dient Infomedics deze in bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt thuis alleen een (rest)nota voor de kosten die niet gedeclareerd kunnen worden.

Voor vragen over uw factuur en de betalingsvoorwaarden verwijzen wij u naar www.infomedics.nl. Voor overige vragen kunt u telefonisch contact opnemen met de servicedesk van Infomedics.

Uw rekening digitaal ontvangen?

Wenst u uw rekening digitaal te ontvangen, dan verzoeken wij u dit door te geven aan de podotherapeut. Onze praktijk heeft dan uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat.

Na uw bezoek aan onze praktijk ontvangt u van Infomedics een papieren rekening en een e-mail waarin u wordt uitgenodigd een account aan te maken op infomedics.nl. Bij het aanmaken van uw account heeft u de papieren rekening nodig. Na het aanmaken en het koppelen van de papieren rekening, plaatst Infomedics uw rekeningen voortaan op uw account. Als er een nieuwe rekening voor u klaar staat, ontvangt u een e-mail.

Liever op papier?

U bent niet verplicht uw rekening digitaal te ontvangen. Wilt u dit liever niet, dan betaalt u gewoon de papieren rekening die u van Infomedics ontvangt.

Uitgebreide informatie

Kijk voor meer informatie over het digitaal ontvangen van uw rekeningen op www.infomedics.nl.

Contactgegevens

Servicedesk Infomedics
Telefoonnummer: 036 – 2031900 
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur
 

Vergoedingen

Voor vergoedingen per verzekeraar verwijzen wij u naar vergoedingen op deze site.
 

Betalingsvoorwaarden

Lees hier de betalingsvoorwaarden van Infomedics.

 

Betalingsregeling

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics: 036 - 2031900. Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

Nieuws

Praktijkkeurmerk

dinsdag 21 mei 2019

Vanochtend hebben we bericht gekregen dat we het praktijkkeurmerk weer gehaald hebben met een score 90%! Super...

Lees verder »

Vragen Vrijdag! #2

vrijdag 17 mei 2019

Vragen Vrijdag! #2 Met welke klachten kan ik naar de podotherapeut? De podotherapeut behandelt onder meer:...

Lees verder »