logo-avvoetzorg-iconLogo_AVvoetzorglogo-paramedischcentrumhertenlogo-voetzorglimburglogo-voetzorglimburg

Blog

vrijdag 01 juni 2018

Persbericht Fusie

Voetzorg Limburg en Podotherapie Vivian Heijligers gaan samen verder als AV Voetzorg

Angelique Penders en Vivian Heijligers trekken de stoute schoenen aan!

Angelique Penders van Voetzorg Limburg en Vivian Heijligers van Podotherapie Vivian Heijligers bundelen hun krachten. Met ingang van 1 juli 2018 zullen de podotherapiepraktijken fuseren en samen doorgaan als AV Voetzorg. De twee podotherapeuten werken al jaren samen. Service, aandacht voor de cliënt en het denken in oplossingen zijn voor beiden belangrijke kernwaarden. De fusie is een logische keuze om nog beter in te spelen op de behoefte van de cliënt en om de posities van beide praktijken te versterken.

Een nieuwe naam: AV Voetzorg

De naam verandert naar AV Voetzorg. Cliënten kunnen blijven vertrouwen op dezelfde aandacht, service en oplossingen die zij gewend zijn. Met de aanwezige expertise wordt de kwaliteit van zorg gewaarborgd. AV Voetzorg is actief vanuit Roermond, Herten, Melick, Sint Odiliënberg en vanaf september ook in Amstenrade. Cliënten kiezen zelf naar welke locatie ze willen (blijven) gaan. Door de samenwerking heeft AV Voetzorg nóg meer  deskundigheid in huis. In de praktijk werken straks vier podotherapeuten, een praktijkassistente en een zooltechnicus. Op de locaties in Herten en in Melick wordt als extra service een avondspreekuur ingevoerd. Op onze website staat alle relevante informatie over de locaties, bereikbaarheid en spreekuren.

SchoenGeluk
Eerder dit jaar hebben Angelique en Vivian ook al de ‘stoute’ schoenen aangetrokken en zijn de podotherapeuten een ander initiatief gestart: SchoenGeluk. Zij zijn overtuigd dat gezond bewegen belangrijk is voor iedereen en dat dit alleen kan met een passend schoenadvies. Dat passend advies kan de podotherapeut met al haar kennis over voeten als geen ander geven. Er is dan ook altijd een podotherapeut aanwezig. Met dit unieke en nieuwe concept staat er een schoenencollectie waarin comfort en stijl gecombineerd worden met betaalbare prijzen. De beste schoenen blijken niet altijd de mooiste te zijn. Daarom zijn de podotherapeuten zelf op zoek gegaan en kochten met hun vakkennis schoenen in die geen concessies doen aan de uitstraling. SchoenGeluk is iedere maandag geopend en tevens op afspraak in Paramedisch Centrum Herten.

Terug naar het overzicht

Nieuws

Prinsjesdag en de zorgverzekering

woensdag 18 september 2019

Belangrijkste wijzigingen in de basisverzekering Gisteren was het de derde dinsdag van september....

Lees verder »

Gezamenlijk spreekuur AV Voetzorg & Fysio Moves

vrijdag 16 augustus 2019

Gezamenlijk spreekuur AV Voetzorg & Fysio Moves Vanaf dinsdag 10 september! Heeft u last van uw voet,...

Lees verder »