logo-avvoetzorg-iconLogo_AVvoetzorglogo-paramedischcentrumhertenlogo-voetzorglimburglogo-voetzorglimburg

Nieuws

In onze nieuwsrubriek plaatsen wij regelmatig nieuws en ontwikkelingen over AV Voetzorg. Maar u vindt hier ook tips en interessante wetenswaardigheden over bijvoorbeeld voeten in het algemeen, de aankoop van schoenen of over ontwikkelingen in het vak podotherapie.

zaterdag 21 maart 2020

Informatie m.b.t. het coronavirus COVID-19

Sinds vorige week is ook AV Voetzorg gesloten in verband met de ontwikkelingen van het COVID-19 in Nederland. Deze beslissing is genomen om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen. Een grote beslissing met als duidelijk doel als maatschappij: de curve van de explosieve ontwikkeling van het virus af te vlakken.
Dit geldt in ieder geval tot 6 april, als er nieuwe ontwikkelingen zijn houden wij u tussentijds op de hoogte. Alle patiënten die nog ingepland zijn worden afgebeld zover dat nog niet gebeurd is.

Voor medisch noodzakelijke voetzorg staan we voor u klaar en kan er een afspraak gemaakt worden op dinsdag in Herten en op donderdag in Melick.

We blijven telefonisch bereikbaar op T 0475 215621 en per mail op info@avvoetzorg.nl voor al uw vragen of als u advies nodig heeft.

Als we samen onze verantwoordelijkheid nemen redden we levens!

Pas op uzelf, pas op elkaar en blijf gezond!

Terug naar het overzicht

Nieuws

Update m.b.t. het coronavirus COVID-19!

woensdag 01 april 2020

Het kabinet heeft gisteren, 31 maart, bekend gemaakt dat de maatregelen tot 28 april van kracht blijven. Dit...

Lees verder »

Telefonische spreekuur met de podotherapeut!

zondag 29 maart 2020

Telefonisch spreekuur met de podotherapeut! In verband met het coronavirus (COVID-19) is er momenteel...

Lees verder »