logo-avvoetzorg-iconLogo_AVvoetzorglogo-paramedischcentrumhertenlogo-voetzorglimburglogo-voetzorglimburg

Lilian Mintjens-van Kemenade

Lilian is sinds 1 maart 2017 in onze praktijk werkzaam en zorgt ervoor dat op administratief gebied alles op rolletjes loopt. Hierdoor kunnen de podotherapeuten zich volledig op hun cliënten richten. Als u naar de praktijk belt, is Lilian uw eerste aanspreekpunt in de ochtend. U kunt bij haar terecht voor afspraken, vragen en andere praktische zaken. Heeft u een vraag voor de podotherapeut dan speelt zij uw vraag door. U kunt altijd rekenen op een snel en vakkundig antwoord.

Na het behalen van haar hbo-diploma aan de Vertaalacademie in Maastricht is Lilian aan de slag gegaan bij een reclameadviesbureau, waar ze in diverse functies op het gebied van administratie, media, copy en account heeft gewerkt. De allround ervaring die Lilian heeft opgebouwd, komt in onze praktijk goed van pas.

Als Lilian vrij is gaat ze graag sporten, wandelen of tuinieren en ze duikt graag in een boek. Bij voorkeur Engelse romans. In de zomervakantie reist ze het liefst samen met haar man en dochter naar haar  favoriete vakantieland Noorwegen.

Nieuws

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

vrijdag 21 december 2018

In verband met de feestdagen zijn wij beperkt aanwezig. Voor spoedgevallen kunt u een mailtje sturen naar...

Lees verder »

Persbericht Fusie

vrijdag 01 juni 2018

Voetzorg Limburg en Podotherapie Vivian Heijligers gaan samen verder als AV Voetzorg Angelique Penders en...

Lees verder »