logo-avvoetzorg-iconLogo_AVvoetzorglogo-paramedischcentrumhertenlogo-voetzorglimburglogo-voetzorglimburg

Lilian Mintjens-van Kemenade

Lilian is sinds 1 maart 2017 in onze praktijk werkzaam en zorgt ervoor dat op administratief gebied alles op rolletjes loopt. Hierdoor kunnen de podotherapeuten zich volledig op hun cliënten richten. Als u naar de praktijk belt, is Lilian uw eerste aanspreekpunt in de ochtend. U kunt bij haar terecht voor afspraken, vragen en andere praktische zaken. Heeft u een vraag voor de podotherapeut dan speelt zij uw vraag door. U kunt altijd rekenen op een snel en vakkundig antwoord.

Na het behalen van haar hbo-diploma aan de Vertaalacademie in Maastricht is Lilian aan de slag gegaan bij een reclameadviesbureau, waar ze in diverse functies op het gebied van administratie, media, copy en account heeft gewerkt. De allround ervaring die Lilian heeft opgebouwd, komt in onze praktijk goed van pas.

Als Lilian vrij is gaat ze graag sporten, wandelen of tuinieren en ze duikt graag in een boek. Bij voorkeur Engelse romans. In de zomervakantie reist ze het liefst samen met haar man en dochter naar haar  favoriete vakantieland Noorwegen.

Nieuws

Update m.b.t. het coronavirus COVID-19!

woensdag 01 april 2020

Het kabinet heeft gisteren, 31 maart, bekend gemaakt dat de maatregelen tot 28 april van kracht blijven. Dit...

Lees verder »

Telefonische spreekuur met de podotherapeut!

zondag 29 maart 2020

Telefonisch spreekuur met de podotherapeut! In verband met het coronavirus (COVID-19) is er momenteel...

Lees verder »