logo-avvoetzorg-iconLogo_AVvoetzorglogo-paramedischcentrumhertenlogo-voetzorglimburglogo-voetzorglimburg

Privacy verklaring / beleid AV Voetzorg bv.

AV Voetzorg, gevestigd aan Julianaplein 15 6049BS Herten(hoofdvestiging), is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Website: www.avvoetzorg.nl
Julianaplein 15 6049BS Herten
Telefoon: 0031475215621
Lilian Mintjens is de Functionaris Gegevensbescherming van AV Voetzorg zij is te bereiken via info@avvoetzorg.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

AV Voetzorg verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Bij het inschakelen van andere verwerkers (bijvoorbeeld berichtverkeer voor zorgverleners) zorgen wij ervoor dat er in een verwerkingsovereenkomst uw privacy rechten worden gewaarborgd.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

AV Voetzorg verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

  • gezondheid
  • gegevens van personen jonger dan 16 jaar. Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@avvoetzorg.nl, dan verwijderen wij deze informatie.
  • burgerservicenummer (BSN)

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

AV Voetzorg verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • AV Voetzorg verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze declaraties of belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

AV Voetzorg neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van AV Voetzorg) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

AV Voetzorg bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Patiëntdossier: 15 jaar volgens wet WGBO
  • Boekhoudkundige gegevens: 7 jaar volgens fiscale bewaarplicht

Delen van persoonsgegevens met derden

AV Voetzorg verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. A blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

AV Voetzorg gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. AV Voetzorg gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door AV Voetzorg en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens bij AV Voetzorg indienen. Het aanvraagformulier vindt u onderaan dit document. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u zelf naar de praktijk te komen met een geldig legitimatiebewijs zodat wij uw identiteit kunnen controleren. Dit ter bescherming van uw privacy. AV Voetzorg wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

AV Voetzorg neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@avvoetzorg.nl

Nieuws

Persbericht Fusie

vrijdag 01 juni 2018

Voetzorg Limburg en Podotherapie Vivian Heijligers gaan samen verder als AV Voetzorg Angelique Penders en...

Lees verder »

Pijnvrij lopen en bewegen dankzij de podotherapeut

dinsdag 20 maart 2018

Artikel in Gezond in Limburg 20 maart 2018.

Lees verder »